Foto och Grafisk design

Sista lördagen i februari!

Hejdå februari

Sista lördagen i februari, och jag är inte den som gråter! Hej vår! Idag vaknade jag efter nästan 12 timmars sömn, råkade somna bredvid Isac igår kväll. Har hunnit med en del idag, och däremellan fått mycket återhämtning. Jag har röjt i min bokhylla, kört bil, fotat en nyutslagen orkidé, suttit ute i solen och lyssnat på musik, slängt skräp och tagit en härlig promenad i solen med ena svägerskan och hennes hund! Vi gick ner till sjön och tillbaka. Under tiden vi var ute och gick passade killarna på att baka muffins.

 

Nere vid sjön.

 

Liten blomma. 

 

Byta besvikelser mot framgångar!

Som sagt, jag är inte den som gråter över att februari lider mot sitt slut. Är så färdig med den här vintern, som i ärlighetens namn bjudit på många besvikelser. Nu taggar jag vår, trädgårdsarbete, och att vinterns besvikelser förhoppningsvis vänds till något bra på karriärfronten. Jag är ändå envis som synden (på ett bra sätt!), och inte den som ger upp för motgångar. Jag funderar på att börja med affirmationer för att känna mig mer positiv. Mer om det i mitt inlägg om självkänsla, som jag började skriva på tidigare i veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge