Mitt hem

Ett år sen vi köpte vårt hus

Ett år sen vi tog beslutet

Nu i dagarna är det ett år sen vi skrev kontrakt för vårt hus. Tänk vilken resa! Från det att vi bestämde oss för att flytta ut på landet, till försäljningen av vårt förra hus, till där vi står idag. Vedeldad uppvärmning, egen uppfart, grusväg, skog på tomten. Jag odlar i vårt växthus, vi har bastat i egen bastu, när vi haft kalas för Oliver har vi suttit i vårt uterum. Fint.

Vi har börjat göra en upp en femårsplan nu också, en lista över saker vi vill och behöver renovera. Takrenovering + komplettera med fler solfångare, installera bergvärme, förbättra och måla fasad samt renovera badrummet finns med i planen. Inget av det är akut.

Sist men inte minst skulle vi också vilja totalrenovera köket. Men det är mer av en ambitiös dröm och inget måste alls. Den innefattar bland annat riva vägg, sätta upp köksö och installera gasspis. Något av en mer omfattande renovering med andra ord. 

 

Saknar verkligen vårt badrum från huset i Ingared, som vi renoverade  2019. Blev så nöjd över materialvalen och hur ljust och fint det blev.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *