Uncategorized

Hur får man bort kräklukt?

Hur får man bort kräklukt?

Jo, det vet jag! Det stavas Ättika. Eftersom jag blev så glad när jag upptäckte detta, vill jag naturligtvis dela med mig av mina nya kunskaper.

Detta är verkligen ett riktigt husmorstips, och tog bort all kräklukt i vår soffa. Helt grymt. Jag har lite svårt för ättiksdoft, men rätt utspätt luktar det bara svagt av ättika, och i materialet luktar det ingen ättika alls. 

Ättika är bra till mycket mer.

Ättika kan även användas för att bekämpa ogräs, och är ett miljövänligt sätt att få bort de oönskade plantorna. Jag har också fått till mig att ättika effektivt tar bort alger från trä. Ett supertips, som jag utan tvekan ska ta till mig. Vi har en altan som behöver tas om hand i vår. Även för att bekämpa kalk ska ättika fungera riktigt bra. Jag är helt övertygad om att ättika fungerar till mycket, mycket mer än så. Det ska jag lära mig mer om.

Har du något bra användningsområde du vill dela med dig av?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *