Uncategorized

Ledvärk och kreativa tankar

Alltid när det är kallt ute kommer ledvärken som ett brev på posten. Så också idag. Eftersom det var -7 grader när jag gick till tåget imorse blev jag inte förvånad när det började ömma i kroppen. Men ändå, trots kylan, fick jag vårkänslor mitt på dagen. Solen som gör det!

Apropå solen insåg jag en sak idag. Mitt humör är allt som oftast direkt kopplat till vädret. Inte undra på att man är konstant grinig under vintern då. Jag upptäckte också att jag idag varit världens idéspruta! Kreativa och ekonomiska idéer har yrt runt i huvudet hela dagen. Älskar dem dagarna! Jag borde arbeta med att brainstorma fram koncept och idéer. Borde inte sitta där jag gör nu. Men det är en helt annan historia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *