Uncategorized

Jag i sju punkter

Jag har blivit utmanad av Madeleine!

Regler:
1. Länka till den som har utmanat dig.
2. Berätta sju sanningar om dig själv.
3. Utmana några personer i slutet av ditt inlägg, om du vill.
4. Kommentera hos personerna som du utmanat.

Mina sanningar:
1. Jag har väldigt höga krav på mig själv. Jag överdriver inte när jag skriver väldigt. Jag är nästan inte nöjd med något jag gör, allra minst kreativa saker.

2. Jag älskar kaffe. Dricker många koppar om dagen. På jobbet blir det dock många halva koppar, dels för att kaffet hinner kallna, och dels för att det smakar rävgift! Min absoluta favoritrutin är att sätta på en balja kaffe när jag kommer hem och dricka framför datorn.

3. Jag har varit med om en av de jobbigaste saker man kan. Jag förlorade min bror för fyra år sen snart. Saknaden är stor.

4. Jag är väldigt dominant, och tar stor plats. Tar jag inte stor plats i något sammanhang är det medvetet. Att jag tar stor plats uppskattas inte av alla.

5. Min största dröm är att gifta mig och få barn. Kanske väldigt gammaldags, men det är något jag funderar på ofta.

6. Jag är väldigt rak. Det märks framför allt i mitt dagliga arbete. Har svårt att tåla orättvisor på arbetsplatser, något som tyvärr gjort att jag kommit på kant med vissa chefer. Men många gånger har det varit bra. Jag är också rak mot mina vänner.

7. Jag har i mina dagar haft en del fobier. Disktrasor, att kräkas och ormar är några av dem! Många av fobierna har jag dock arbetat bort ju äldre jag blivit. Som tur är!

Jag utmanar Anna, Ida, Jessica och Krille!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge