Okategoriserade

Häng i Alingsås, Arlanda, tur till Vara och en fantastisk upptäckt

Smått och gott, högt och lågt.

 

Var ska jag börja?! Det har hänt mycket roligt, mysigt och fint på sistone. Våren är här och jag är så glad över det. Har kommit ut och löptränat tre gånger per vecka senaste veckorna och det mår jag bra av. Utöver det har det blivit promenader, både här i skogarna och på grusvägarna och i Alingsås. Till nästa vinter tror jag att jag ska skaffa broddar, så  jag kommer ut mer även när det är snö och halt. Det har inte varit superbra underlag för fötterna här nu under vintern.

Förra söndagen mötte jag och Oliver upp hans kompis med mamma för en Pokémonpromenad och lunch. Vi hade jättetrevligt. Nästan direkt efter vår utflykt åkte vi på kalas för barnens minsta kusin som fyllde två år. Stor tjej nu! 

Jag har också varit på Success Summit Awards med jobbet. Mässa, mingel, prisutdelningar, trerätters middag, karaoke och dansgolv. Väldigt roligt, jag sjöng karaoke ett antal gånger och tog såklart chansen att dansa också. Det är inte ofta jag går på nattklubb nuförtiden, kan nog inte ens minnas när det hände senast. Älskade verkligen att dansa förr dock. Det blev inte jättemycket sömn natten mellan torsdag och fredag, kom i säng sent och vaknade av mig själv strax före sex. Hotellfrukosten var toppen som vanligt också. Igår åkte jag och Isac en sväng upp till Vara och rastade morfar också. 

Idag gick jag en liten runda på våra ägor, och skrek nästan till av glädje när jag såg blåsippor på vår mark. Hur fantastiskt är inte det? Och inte bara en heller, utan hur många som helst. Alltså, vi bor verkligen så ljuvligt här.

 

 

Hej min vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *