Uncategorized

På Gretas kan vad som helst hända!

Man borde kanske inte bli förvånad på ett ställe som Gretas. Och det blev jag väl innerst inne inte heller. Men föll ändå ihop i en skrattattack när jag kom ut från toaletten.

Följande blir jag vittne till på mindre än fem minuter:

1. Jag står i kö till en av toaletterna. För den som aldrig satt sin fot på Gretas är toaletterna på nedervåningen två bås skapade i frostat glas. Man kan alltså se in i toalettbåsen dels när man står i kö, men man kan också se ganska bra vad som försiggår på toaletten bredvid när man själv lyckats komma in på en av dem. Före mig i kön står en tjej och en kille. Som går in på ena toaletten tillsammans. I den andra hamnar jag. Jag hinner precis sätta mig ner när jag hört ett tydligt ljud. I ögonvrån registrerar jag att de har sex. Jahapp! Och inte kan man låta bli att titta heller, det är som om att blicken dras dit. Jag skyndar mig allt jag kan och går ut….

2. … för att bli vittne till när en kvinna blottar båda sin bröst för mig, spegeln och en gaykille som får en smärre chock! Jag skyndar mig allt jag kan och går ut igen….

… bara för att bryta ihop fullständigt ute på dansgolvet. Jag skrattade så jag grät.

Lips är det perfekta partyspelet.

Hela kvällen igår var mycket lyckad. Perfekt blandning av människor. Rätt människor. Rätt dricka. Gretas levererade såväl grym musik att dansa till och en rolig show a´la drag queen.
Och det bästa av allt; jag är inte det minsta bakfull idag. Så i eftermiddag blir det bodypump!

6 Comments

 1. alltså en gång när jag skulle på toan på saturn så kom det ut en tjej och en kille som uppenbarligen hade haft sex.

  så jävla vidrigt, det var på toaletten på ovanvåningen, du vet vid baren. Det är liksom inte bara äckligt det är VIDRIGT på den toaletten och så väljer de att ha sex där :p det smarta hade ju vart att ta den nedre 😉

  högt ljud från dansgolvet och ingen hade brytt sig där, men nu kom de ut och rätt in i baren haha. weird.

  /Amina

 2. här är man borta i några dagar och får komma hem till en massa inlägg! rolig läsning =)
  händelserik helg för din del märker jag 😉
  höll min Gretas-raggingsteori på dig denna gång =D?

 3. Amina; Klantar!

  Rolle: Tro mig, du vill inte gå till Gretas, inte riktigt din grej!

  Sara: Ja, din teori höll! Den enda som stötte på mig var en sliskig gubbe.

 4. Om det någonsin kommer ut ett alkolås till datorer eller mobiltelefoner, så lovar jag att jag kommer stå först i kön för att få köpa.
  Drulle-Rolle

  P.s Gretas is the Shit, yes??!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *