Isac Oliver

En helt perfekt lördag

Igår hade vi en helt perfekt lördag i mitt tycke!

Dagen började med att jag vaknade efter tio timmars sömn, helt utvilad! Mådde som en prinsessa. Slängde på en kanna kaffe som jag visste att jag skulle få dricka i lugn och ro, bästa känslan! Det älskar jag med helgerna, att dricka morgonkaffet utan stress. Verkligen kvalitet!

 

wp-image-935689407jpg.jpg

 

Tanken med denna lördag var att vi alla skulle åka till Freeport, eller Hede Outlet som det visst heter numera. Men så ringde barnens farmor och farfar och ville låna Isac, och det fick de såklart! Jag, maken och Oliver lämnade av Isac, och körde vidare mot Kungsbacka. Planen var att köpa gummistövlar till Isac, och vi hittade ett par på Po.P. Eftersom Olivers nya skor tyvärr gått toksönder och läcker in vatten, köpte vi även ett par nya sneakers till honom. Han fastnade för ett par svarta Nike. Utöver det fick barnen även varsitt Muminglas, och Isac ett litet Muminprint.

 

wp-image-398329722jpg.jpg

 

Till mig själv hittade jag inte ett endaste dugg, supertrist! Det var fullt med bilar på Hede Outlets parkering, och Oliver rabblade bilmärken med glittrande ögon. Han är verkligen helt biltokig, och har full koll på vilka bilar vi alla kör, inklusive hans förskolefröknar.

 

 

wp-image-2095764370jpg.jpg

 

På vägen hem stannade vi för att handla mat i Lerum, och där hittade Oliver en liten krukväxt som han ville ha, och till den fick han välja en kruka också. Blomman står nu i hans fönster.

 

 

wp-image-1346903080jpg.jpg

 

På kvällen lagade vi god mat, och åt lite lördagsgodis. När barnen hade somnat fortsatte jag och min man att titta på en serie vi fastnat för på Netflix, Luke Cage. Verkligen bra!

2 Comments

 1. Låter som en riktigt skön lördag!
  Så, Freeport har heter Hede numera, har jag nog titalmissat ?
  Jag tycker POP-outleten var riktigt bra sist jag var där.
  Önskar dig en lika fin söndag!
  Kramar!

 2. Härlig lördag!Åh har aldrig varit på Freeport!Är det bra?Billigt?
  Svar: HIhi det är lugnt! Oja en helt grym föreställning verkligen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *