Foto och Grafisk design

Med kameran som enda sällskap

Idag hände något som inte händer alltför ofta. Killarna i familjen åkte iväg utan mig. Det är inte det att jag inte gör saker på egen hand, verkligen inte, men det sker ofta utanför hemmet.  Idag blev det så dock, och det var faktiskt väldigt skönt! Jag hann redigera klart fotona från min gravidfotografering, och påbörja filmen som ingår i mitt fotopaket, jag hann organisera min garderob, rensa bland höst- och vinterkläderna, och även ta en lugn och underbar promenad med min kamera.

Kände mig otroligt rofylld när jag var ute och gick nere vid Sävelången förut, lugn musik i lurarna, och med kameran som enda sällskap. Som den extroverta person jag är brukar jag inte föredra att promenera själv, men ibland så tycker till och jag med jag att det är ljuvligt. Låter foton nedan tala för sig själva. Otroligt vackert ute i naturen nu.

 

img_5790_aut img_5834_aut img_5843_aut img_5849_aut img_5854_aut img_5876_aut img_5901_aut img_5905_aut img_5933_aut img_5943_aut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge