Foto och Grafisk design

Life begins after coffee

IMG_1216_intrakoffein

Denna bild fixade jag till en riktigt trött dag förra året.

Idag är det tydligen Kaffets dag. Wohoo, en dag för mig! Jag älskar, älskar, älskar kaffe. Har alltid gjort och kommer alltid att göra! Jag började dricka kaffe tidigt i livet, och brukade komma hem efter skolan och be min mamma sätta på kaffe 🙂 Tycker det är så mysigt och socialt att dricka kaffe också. Ja, jag gillar verkligen denna dryck.

Enda gångerna i livet jag inte varit sugen på kaffe har varit under mina två graviditeter. Då minskade jag ner på intaget radikalt, och var heller inte så sugen. Men direkt efter att jag fött var det som om suget kom tillbaka med stark kraft. Så lustigt, och inte heller helt ovanligt. Vet flera som vittnat om samma sak.

Life begins after coffee.

 

8 Comments

 1. Åh, vad jag länge önskade att jag kunde lära mig att dricka kaffe. Har försökt så många ggr att jag gett upp, jag lever dock med en riktig kaffeälskare och doften av nybryggt kaffe är ljuvlig och även saker med kaffesmak är gott,, men té däremot , yum!
  En morgon utan en stor mugg earl grey, det blir inte någon vidare morgon ?

 2. Har alltid noll koll på dessa påhittade dagar,hehe..men gott är det!
  Svar: Hehe ja vad nu det innebär? Hoppas att vi ses framöver Liselotte! Kanske jag kan få lite coachning?

  1. Att vara Kompetenscoach innebär i mitt fall att coacha i den skrivna dialogen, försäljning, att använda system och tillämpa rutiner på rätt sätt. Utöver det jobbar jag även som Lean Coach och vice ledare, så det blir många andra arbetsuppgifter också. Älskar mitt jobb! Vilket område vill du att jag ska coacha dig inom? 😉

 3. Svar: Jag skall på föreställningen ikväll;) Ja alltid kul med lite paus med ngt annat som man inte brukar göra så ofta!
  Ah ok, kompetenscoach känns som en liten “luddig” beskrivning av en titel;)
  Kul låter ju varierande!! Hihi finns säkert ngt man kan bli bättre på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *