Uncategorized

What a day

Idag åkte jag hem med en ganska härlig känsla i kroppen. En känsla av att jag är bra! Jag har blivit riktigt bra på att sälja Telias tjänster nu, och det känns grymt! Min lön stiger för varje dag, och likaså mitt självförtroende. Jag trivs på jobbet, och det är viktigt.

Jag har anat att det skulle hända. Jag känner vemod och tycker att det är sorgligt. Jag är ett jäkla ego som är ledsen över det helt enkelt! Lina och Richard flyttar till Stockholm, och som alla vet ligger det inte direkt nästgårds.

Jag lärde känna Lina i somras, då vi hade en hel massa kul ihop. Vi hade visserligen träffats innan ett par gånger, men bara på fester. Av naturliga skäl var det först i somras som vi verkligen klickade, och vår första träff på tu man hand var en het sommardag på Saltholmen. Vi åt jordgubbar, solade, och hade barnsligt kul när vi badade. Jag hade en underbar sommar, med massa kul. Mycket vin har runnit nerför våra strupar, många skratt har kommit över våra läppar. Vi har pratat allvar, vi har pratat strunt. Vi har shoppat, gråtit, kräkts…… Allt har vi gjort!

Jag vet hur svårt det är att hålla kontakten, i synnerhet när man bor långt ifrån varann. Men jag hoppas att vi kommer att hålla kontakten, och så snart jag får större lägenhet har ni en stående inbjudan att slagga hos mig när ni besöker Göteborg.

Har varit mycket nere på sistone. Men jag gör allt jag kan för att liva upp min tillvaro som är ganska trist. Vilket osökt leder mig till nästa fråga; Karaoke den 24 tjejer? Vem vill vem vill? Jag är riktigt sugen.

5 Comments

 1. Haha! Man kan inte låta bli att le när man tänker tillbaka på sommaren som var! Herregud! men så roligt har jag aldrig haft en hel sommar, tack vara DIG Liselotte! Vi lärde känna varandra ganska så väl på bara ett par månader. Nu är ju den ”deppiga” säsongen här, då vi alla känner oss nere och orklösa, men snart är det faktiskt sommar igen och självklart kommer du att få se mitt tryne här i Göteborg bland det ”goda moset” som Marcus säger. (vad det nu är får man spekulera i själv tycker jag) 😉 Många kramar från mig till dig!

 2. Man kan lära känna någon väldigt bra på bara kort tid. Förra sommaren var ganska deppig för min del, tillbaka till Halmstad, flytta från Gbg. Men denna sommaren blir ännu bättre då jag kommer TILLBAKA till Göteborg. Det som fattas då är L o R. tår i ögat.

  Men den 24:e är jag med på festligheterna! =)

 3. Den 24:e får ni skråla utan mig, så det kvittade ju att ni väntade tills jag kom hem från Thailand, haha.
  Ni får helt enkelt lova ytterligare en karaokekväll när jag är ledig då jag utlyste innan jag åkte tatt jag gärna ville ut o sjunga..så..lova nu 😉

 4. Lina: Det låter bra det!

  Jess: Du kan börja värma upp redan nu!

  Tess: Vad tråkigt att du inte kan närvara. Vad har du för dig den dagen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *