Uncategorized

Håll i hatten!

Äntligen är det helg igen! Superskönt. Jag lyssnar på For whom the bell tools och dricker kaffe.

Jag blev fullare än vad jag hade tänkt mig igår. Ooops! Så går det när man jobbat hårt hela veckan och går lös på vin och drinkar. Hade ett gott gäng hemma hos mig igår. Per X 2, Patrik och Amina med pojkvän. Helt plötsligt kände jag hur det bara snurrade till och jag fick svårt att fokusera blicken. Klockrent tecken på att man är för full… Men hur gick det till?! Tyckte inte att jag drack särskilt mycket…. På spårvagnen på väg in till Rockbaren var det lite snurrigt i huvudet, och alla retades med mig! Jag sa inte ett ord, och det händer inte så ofta när det gäller mig! När vi väl kom ur friska luften och in på BK mådde jag bättre. En cola light och ett bett i en cheeseburgare gjorde susen, och efter ett glas vatten på Rockbaren var jag människa igen. Det trista är ju bara att när man blir nykter igen blir man istället ohyggligt trött, och det roliga är slut! Då är det dags att bege sig hemåt.

Veckan har hittills varit mycket lovande. Vårt team på jobbet är det bästa på hela Telia just nu, och det är kul! Man vill ju inte vara 2nd best liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *