Uncategorized

Underbar helg

Måndag igen. Som vanligt. Men jag klagar faktiskt inte, för jag har haft en underbar helg! Jag har återhämtat mig från den senaste tidens hektiska schema och vilda partyliv, och haft en helg då jag sovit en massa, ätit jättegod mat, läst och bara… ja, vilat helt enkelt.

Jag har varit på Varaslätten alltså, hos Hans och Katarina, och två totaltokiga katter. Jag anlände fredag kväll strax före sex. Avnjöt en kall cider och lite nötter, medan maten vankades. Lade mig tidigt och sov.

Lördagen var vi i Vara, där vi tittade på möbler, gick en runda på stan, och fikade på ett gammeldags konditori. Jättemysigt, och en kopp kaffe satt fint i den bitande kylan. När vi var färdiga åkte vi hem till Vara igen, och drack lite vin och spelade spel. Innan det körde jag bil! Åt ännu en gång jättegod mat, och dessert! Då några på jobbet befann sig inne i Scandinavium var jag ju tvungen att se Melodifestivalen, för att se om jag kunde få en glimt av dem. Det fick jag inte, och låtarna var ju skit! Waste of time.

På söndagen körde jag bil, läste ut en bok, och gick en promenad. Kallt, kallt. Resten av dagen gjorde jag absolut ingenting, helt underbart! Jag missade ju förvisso en singstar-kväll när jag var borta, men jag hoppas på repris, Lina!

Nu… väntar en vecka av massa jobb. Idag kom jag upp i bonus på ännu ett område, och fler ska det bli! Mitt mål är maxbonus, och jag är på väg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *