Mitt hem

Vobb, förhandsvisning och värdering

Sjukstuga

Hemma och vobbar för Isac idag. Han vaknade med feber och huvudvärk imorse, och efter konsulterande med maken föll det på min lott att vara hemma idag. När Isac sover i omgångar och dessutom inte har någon matlust, då vet man att han inte är kry. Tycker det året hittills varit väldigt konstigt. Vi har vabbat mer än vi brukar, och Isac som nästan aldrig är dålig, har varit det flera gånger. Undrar vad det beror på. 

 

Nytt hus?

Vi har bokat in oss på en förhandsvisning av ett väldigt fint hus idag också! Vi längtar efter eget garage, en uppfart för bilen och att ha andra möjligheter med vårt boende. Läget på det aktuella huset är också väldigt bra. Bokade dessutom in en värdering av vårt nuvarande bostadsrätts-parhus, så att vi om det blir aktuellt, vet vilka möjligheter vi har. Lika bra att smida medan järnet är varmt. Jag har några önskemål när det kommer till ett nytt boende, och det här huset uppfyller dem. Garage, skogen bakom huset, ett eget rum för datorer och gästsäng och en stor altan. Nu vet jag att det kan dröja när man tittar på ny bostad, och jag kommer säkert möblera det i tankarna, och sedan bli besviken när det inte blir vårt. Been there, done that! Men, det skadar oavsett inte att börja titta. Känns väldigt spännande.

 

 

Vi bor nära skogen nu, den ligger i stort sett precis bakom huset, och jag älskar det! Den lilla lekstugan föll barnen för när vi köpte vårt parhus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *