Foto och Grafisk design

Bröllopsfotografering i Tollered

Vackra bruksorten Tollered

Igår var jag bokad för ett fotouppdrag, närmare bestämt porträttfotografering innan en vigsel. Brudparet gifte sig i Tollered, som inte ligger många minuter från där jag bor. Termometern stod på närmare 27 grader, och det var mer sol än moln. Utmanande väder för en fotograf, men fantastiskt för ett brudpar, om än lite varmt kanske. Tollered är så fantastiskt fint också! En gammal bruksort, där det förr i tiden låg inte mindre än tre spinnerier. På 80-talet lades dessa ner, och fram växte istället ett center för företagare, hantverkare och butiker. I Tollered finns också två hotell, det ena bodde vi på i april 2015. Har du inte varit i Tollered någon gång, kan jag tipsa om att där finns café, flera fina butiker med bland annat märkeskläder, kanotuthyrning samt att ett av hotellen har ett badhus. Det sistnämnda funderar jag på att testa någon gång. 

 

Preppade innan genom att rengöra linserna.

 

Jag kom till Tollered en bra stund innan vi skulle köra igång, för att reka de platser jag hade valt ut igen. Jag fick mig då också en “trip down memory lane”, eftersom jag först igår kopplade att lokalen där jag och maken hade vår bröllopsfest ligger precis bredvid den där brudparet skulle ha sin igår. Vi var verkligen nöjda med vår, bättre kunde vi inte ha hittat. Kan inte fatta att det i år är 7 år sen vi sa ja till varann. 

 

Vår bröllopslokal!

 

Ett stenkast från vår gamla bröllopslokal hittade jag det här. blev lite kär! Älskar den industriella känslan man får. 

 

En selfie bjuder jag också på!

 

Kvällsdopp igen

Igår när jag hade jobbat klart hämtade jag upp familjen hemma, och brummade vidare mot Ica. Vi bestämde oss väl där för att grilla, och det blev supergoda högrevsburgare, halloumiburgare och färskpotatis. På Ica hittade vi också en rolig flytleksak i form av en pizzabit, som vi slog till på. Barnen blev eld och lågor. Klart att barnen, med italienskt blod i ådrorna, ska ha en pizzabit när de badar! Den var en höjdare. Det var så mysigt att åka ner och bada även igår, tänk om det kunde få vara så hela semestern? Man känner verkligen att man lever på ett positivt sätt när man kan göra sånt. Det är något att leva på när vintern kommer sen. 

 

Sävelången sett från Tollered. Vi badar också i den sjön, men längre upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *