Isac

Ingen ettagluttare längre!

Hej tvåan!

Nej, som inläggsrubriken lyder – nu är det ingen ettagluttare i familjen längre. Med facit i hand gick det här läsåret väldigt fort. Väldigt, väldigt fort. Igår var det äntligen dags för skolavslutningen, men lika mycket som Isac längtat efter sommarlov, lika mycket längtar han efter att få börja tvåan. Men innan dess ska vi njuta av en förhoppningsvis lång och härlig sommar. 

Jag hade tagit ut föräldraledigt igår för att kunna ge Isac en ledig dag efter avslutningen. Barnen var konstant i luven på varann, men kunde ändå inte låta bli att vara nära varann. Snacka om att jag höll på att bli tokig. Men framåt eftermiddagen vände det, och vi fick en riktigt härlig kväll tillsammans. Vi åt på Max, handlade på Ica och njöt av varandras sällskap. När vi kom hem passade svägerskan och svågern barnen, så att jag och maken kunde ta en tur med hans nya MC. 

 

Lördagsfix

Idag fick jag sovmorgon till åtta, barnen hade vaknat tidigare men gått upp och lekt själva. Det blev en lördag i fixandets tecken. En tur till tippen, lite bokshopping i Lerum, en efterföljande fika, och sedan en eftermiddag i trädgården med ogräsrensning och gräsklippning. Nu kom regnet, så det var bra att det blev gjort. Jag har även kommit en bra bit med organiserandet av min klädkammare. Har köpt plastbackar, lagt ut grejer till försäljning, och även lagt en hel massa kläder på tippen och i deras återbrukshus. Det känns bra att bli av med saker som ändå inte används.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *