Uncategorized

Vitvinsvinäger till något annat än salladen?

En slurk vinäger

Jovisst kommer vinägern till nytta även till annat än ätbara saker, och här kommer ett supertips från mig om just vitvinsvinäger. Jag lärde mig detta ganska nyligen, det var min käre make som upplyste mig.

Har du en toalett som ser lite sunkig ut nere i skålen, med missfärgningar till exempel? I med en skvätt vitvinsvinäger, och låt verka cirka 30 minuter! Vips så försvinner missfärgningar och avlagringar. Helt grymt! När jag testade första gången så struntade jag i att låta det verka, men i mitt fall så försvann alla avlagringar ändå. Allra bäst resultat blir det förmodligen om man låter det verka. 

Sitter du kanske på fler smarta tips och tricks för hem eller trädgård? Dela gärna med dig!

 

Denna har vi hemma. Funkar givetvis lika bra oavsett fabrikat.  

3 Comments

  1. Älskar vinäger,hehe. Väldigt gott till kyckling med balsamvinäger;) Tips tillbaka 😉
    Svar: Jamen precis så kontinentalt och ändå så nära. En jäkla skillnad. Älskar Köpenhamn!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *