Uncategorized

En kväll på Tacos & Tequila!

Tidig shopping

Igår gick vi upp med tuppen för att åka till Jula och shoppa lite. Bland annat blev det fyra positionsstolar och ett bord. Min trädgård är nu som jag vill ha den! Direkt efter det drog vi till Isacs simskola. Där sitter jag i blåsten varje förmiddag den här veckan. Barnen är så tappra! Men det är varmare i vattnet än uppe på land. 

 

Tacos och rosévin!

Efter simskolan var det raka spåret hem, för jag skulle svira om inför en eftermiddag och kväll på stan med fina Emma! Vi hade bestämt att vi skulle äta middag på Tacos & Tequila på Tredje Långgatan. Mums! Speciellt våra sidorätter var supergoda. Tacosen är också bra, men gillar man inte koriander får man välja bort några av deras tacos. Jag ogillar inte koriander direkt, men jag är inte så förtjust i det heller. Det tar liksom över alla andra smaker. Till maten blev det rosévin för min del, min sommarfavorit. 

Det blev prat om allt mellan himmel och jord, både tunga och lättsamma ämnen avhandlade vi! Vi avslutade med en promenad genom stan innan vi skiljdes åt. Härlig kväll!

 

Är man bloggare så är man… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *