Uncategorized

Semestern lider mot sitt slut

Sista semesterdagen

Idag har vi kramat ut det sista ur vår semester. Sista semesterdagen idag…. Nu på måndag är det dags att gå tillbaka till jobb, förskola och fritids igen. Senare i augusti börjar Isac första klass, och då börjar ett nytt liv för oss kan man säga. Då blir det skolplikt. Känner att vi fått en bra förberedelse till skollivet genom det första året i förskoleklass, men vi hade ändå möjlighet att ta en dag ledigt mitt i veckan om vi ville. Det går inte nu efter skolstarten. Har sagt det förr och jag säger det igen – åren går fort! Känns som det var igår som jag satt hemma i soffan och ammade min förstfödde son. 

 

Simskola, lekdejt och bio

Idag har varit en fullspäckad dag för oss i vår familj. Vi har varit ute på roligheter. Först var vi på avslutning på Isacs simskola, och han fick ett simmärke. Medan vi hängde på bryggan åkte Oliver med en kompis från förskolan hem. När simskolan var slut åkte vi vidare till Oliver och Company och fikade. Medan regnet öste ner satt vi inne i värmen och sörplade på kaffe. Härligt!

Efter lekdejt och fika åkte vi vidare till Lerum, där vi åt buffé. Det blev även lite shopping för mig på Röda korset, två grymma trädgårdsböcker. Sådana där böcker är grymma att ha när man vill lära sig mer om allt som rör ens trädgård, men de är rätt dyra i fullpris. Jag har därför valt att istället köpa mina böcker begagnade. Har bläddrat igenom mina böcker nu ikväll, och de är båda två väldigt bra och informativa. 

Vi hade bestämt oss för att gå på bio och se Dumma mej 3 sent på eftermiddagen idag, och innan bion hann vi även förbi svägerskan en sväng. Bion gick bra den också, andra biobesöket för oss som familj och barnen tyckte filmen var bra.

Fullspäckad dag som sagt, men himla härlig dag! Inte alls fullspäckad på ett stressigt vis, utan jag känner att dagen har gett mig energi och inte tagit energi. Perfekt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *