Inredning Mitt hem

Vitt och rosa

collage_watt

Jag har gått och blivit kär! I ljusslingan ovan. Jag har ett presentkort på Royal design som jag snart ska shoppa upp, och har kikat runt lite på hemsidan. De har alldeles för mycket fint! Krukor från Skultuna, marmorskärbrädor, vaser… och ljusslingan ovan! Den skulle bli fin i vårt sovrum senare i år. Ja, alltså vårt nya!

Planen är att fortsätta med vitt och rosa som accentfärger. Sängen i brunt kommer vi behålla. Tapeterna kommer om jag inte minns tokigt vara i vitt och beige, så det kommer passa bra! Vi har sedan piffningen inför försäljningen av vår bostad fina accessoarer i vitt och rosa, som kommer passa fint med mina senast införskaffade prints. Jag längtar efter att få inreda vårt nya hem senare i år!

älskaprints_desenio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge