Inredning Mitt hem

Oflyt – som blev till flyt

Känns som jag haft världens oflyt idag! Trodde jag skulle hinna förbi Webhallen efter jobbet för att hämta ett paket, men jag hade missuppfattat när de stängde så det var bara att glömma. Och den i sociala medier så omtalade ramen från Lagerhaus var såklart slut i Nordstan, för att inte tala om de tre olika produkterna jag hade tänkt köpa på Mac inne på Åhléns. Jag blev så less på allt detta samt att det var så smockat med folk i Nordstan, så jag åkte hem.

Och som tur var kom jag hem med en ersättningsbuss. När jag skulle till jobbet i förmiddags var det sånt strul med tåget och ersättningsbussarna så jag trodde jag skulle bli tokig! Nä, bättring Trafikverket, Banverket och Västtrafik. Fy fabian vad det suger att tågpendla just nu, nästan så jag vill köpa en till bil!

Här hemma fick jag lite flyt igen dock, för den beryktade ramen gick att köpa online! Den kommer bli så fin i vårt nya hem sen! Köpte två, antingen om det blir varsin i barnens rum eller att jag kör båda två i köket eller vardagsrummet. Tiden får utvisa 😀 Passade på att köpa lite annat fint också.

 

 

81840308 8184181981841710 (1)

Bilderna är skamlöst lånade från Lagerhaus. Älskar verkligen Lagerhaus, så mycket fint och så trevliga priser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge