Foto och Grafisk design Isac Oliver

Feber och frallor

Inatt kom Isac och lade sig i stora sängen, och jag minns att jag reflekterade över att han kändes varm. Och imorse ville han varken äta frukost eller leka, utan bara vila. Och visst var han febervarm. Han har mest sovit hela dagen, med undantag för när vi var ute och lämnade ett par upphittade nycklar hos polisen, samt postade ett brev. Tur vi har dubbelvagnen kvar, för han hade inte orkat gå idag, plutten.

Jag har packat, lekt med Oliver och fotat! Vi smet förbi konditoriet förut också när vi ändå var ute, och jag köpte bland annat tio goda frallor.

IMG_9224_bröd

Blandade frallor, gav personalen som betjänade mig fria händer och fick en bra blandning.
IMG_9233_kaffeKaffetåren, en av många! Köpte även två ljuvliga biskvier med hem, Oliver snodde merparten av den ena, lilla tjuven!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge