Trädgård

I vindens öga på Nääs – photoshoot med Therese

Foton på mig och shopping av blommor

Ja, det blåste på rätt bra när vi var på Nääs med Tess och Lex häromsistens. Här har jag visat upp några av de foton jag tog, men även jag fastnade på bild! Tusen tack för de fina fotona!

Nu ska jag slappa lite innan det är dags att göra kvällen. Imorgon blir jag ett år äldre, bäst att ladda inför det 🙂 Vi har varit iväg på middag hos makens faster idag, och det blev dessutom ett stopp på Blomsterlandet på vägen dit, så jag fick handlat en stor fin kruka till denna växt (den stora), inte en dag för sent! Det blev en i terrakotta. Jag köpte också en perenn ljung, en enväxt och en icke perenn ljung. 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge