Uncategorized

Vilket sving!

Oh ja, här har det svingats! Mer än lovligt… Och det skallrar i benen än! Det har hänt en del den här veckan!

* Middag hemma i tisdags. Dags för Mikael att träffa mina föräldrar ”på riktigt”. Vi satt på balkongen och spanade på folk, och åt god mat. Köttspett med ugnsrostad potatis.

* Pollenallergin har tagit hårt åt mig i veckan. Har provat ännu en sorts allergitabletter som fått mig att må riktigt dåligt. Magknip, huvudvärk och betongkeps. Har bara velat sova. Men nu vet jag vilka tabletter jag inte ska ta. Ska pallra mig iväg till doktorn i veckan om jag får tid. Får så svårt att andas i och med allergin nämligen, och det gör ont i bröstet. Kanske skulle må bra av en inhalator?

* Jobbade kväll i fredags. Bangade en kväll med gamla gänget, som jag egentligen hade älskat att träffa, för trött. Blev hämtad av Mikael. Köpte glass, och degade framför tv:n.

*Ullared igår. Shoppade för lite mer än vad jag hade tänkt mig, men det var det värt! På kvällen bjöd Älskling mig på middag, och efter det dödade vi lite tid på Liseberg. Träffade Anna och Anders av en slump. Kul. På kvällen var det fest hos Per. Det tog TVÅ timmar att ta sig till Partille! Man skulle kunna tro att det var urskogen vi skulle till. Festen var fylld med massa apraka människor, och jag anslöt mig fort till den skaran! Lite för mkt sprit kanske, huvudvärk när jag vaknade imorse…. Usch.

* Idag åkte vi till Floda för att hälsa på Mikaels familj, en mycket trevlig och rolig sådan. Pitstop på Mc Donalds DT för en kaffe. I Floda gick vi på promenad med Maja, världens galnaste lilla boxer! En hund med en förkärlek för långa pinnar, och att bada i gyttjepölar! Åt middag på Italienska klubben med La familia. Mikaels alltså! Mycket god mat, och håll i hatten! Jag åt Harico Verts…… Det börjar bli ordning på bruden!

Nu ikväll har vi slått ihjäl ett par timmar på Liseberg. Åkte Uppswinget, och jag säger bara OH MY GOD! Ångrade mig bittert när jag stod i kön. Den var fruktansvärd! Min säkerhetsbygel satt lite löst, extremt läskigt! Men jag vågade! Och jag kommer antagligen åka den igen. Har ju köpt mig ett guldpass. Åkte även Balder två gånger, och Kanonen en gång. Satt längst fram på Balder, och det var grymt! Bästa platsen!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *