Uncategorized

En trött Liselotte

Jag verkar ha gått och blivit en riktig panchis! Igår somnade jag halv nio när jag skulle lägga mig och ”vila”. Bad Mikael, som för övrigt var lika trött han, att ställa klockan så att vi inte skulle sova bort hela kvällen. Och vad tror ni händer? Vi somnar in, och alarmet ringer. Vi snoozar några gånger, och sen antar jag att Mikael tröttnar på att snooza, för nästa gång jag vaknar är klockan halv tolv, och det är hög tid att borsta tänderna och gå och lägga sig på riktigt. Vi är ett riktigt pensionärs-par!

Idag är jag trött, gnällig och på dåligt humör. När jag slutar ska jag gå till Espresso House och köpa mig en god latte. Sen ska jag åka hem och slänga mig i soffan.

På lördag ska jag ödsla lite pengar i Ullared! Ska bli riktigt nice. Ett litet äventyr för mig och Mikael!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *