Uncategorized

Ny vecka = Nya tag

Måndag igen. Det är alltid måndag känns det som! Hoppas att denna vecka ger bra försäljning, bra väder och massa mys!

Ikväll ska jag träffa Stephanie. Vi ska på gå visning av en ny espressomaskin på NK. Fika innan. Det var ett tag sen så det är allt läge för lägeskoll. Undrar hur vanligt det är att vara vän med ett ex mamma? Skit samma, vi har jättekul ihop trots en viss ålderskillnad!

Jag är så glad att jag har träffat Mikael. Vi har så kul ihop, han gör mig kul liksom! Sen att han är romantisk, rolig, generös och söt som socker gör ju inte saken värre direkt!

Nu ska jag snart ha medlyssnare från supporten. Ska bli spännande. Första gången någon medlyssnar med mig…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *