Inredning Mitt hem

Vi passade på att dra till Ikea!

Studiedag på skolan och förskolan, och vi passade på att dra till Ikea! Vi har pratat om att åka dit sen efter jul, men dragit lite på det. Att vi gjort det visade sig vara ett lyckodrag. Jag tror att dagens besök på Ikea var det allra mest harmoniska någonsin.

Vi åkte så vi var där runt halv elva. Tunt med bilar, och det bådar ju gott. Var inte alls mycket folk där när vi kom, och det gjorde att vi alla var mindre stressade, vilket i sin tur medförde att humöret var bättre. Summa summarum: En behaglig shoppingtur. Underbart!

Huvudsyftet med turen var att köpa en hyllserie som maken spanat in på hemsidan. Jag var lite skeptisk innan, men efter att ha sett möbeln i verkliga livet kändes den helrätt. Det bästa av allt – mittendelen får jag stajla precis som jag vill! Jag tänker ett fint foto eller ett snyggt print, en vas med blommor och någon ljusstake eller liknande. Kommer bli bra! Jag har också tänkt köpa en fin läslampa att ha på en av hyllorna till vänster. 

Utöver hyllserien kom vi hem med ett par lampor, en lampskärm, en kruka och galgar. Alltid lite smått och gott som åker ner i kundvagnen. 

 

In progress!

Lite chill med en kopp kaffe förut. 

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge