Uncategorized

Att bli som barn på nytt!

 

Idag vaknade jag och var extremt rastlös. Det i kombination med två barn som antingen var i luven på varann, eller tjatade om tv:n och surfplattan, bäddade inte för ett bra tålamod hos denna mamma! Jag tog därför med mig barnen ut för utelek efter lunch, och det var ett vinnande koncept. 

Först var vi ute i trädgården och åkte pulka. Jag sprang med barnen i pulkan, runt runt. Asbra träning! De åkte också nerför backen på baksidan, totalt orädda! Efter att vi hade varit en sväng inne för lite fika, ville barnen ut igen. Vi gick då till en lekplats i området, där det också finns en liten backe. Som vi åkte! Barnen kiknade av skratt, och även jag ibland. Lek i snön är verkligen roligt! Nu har vi varit ute i många timmar, och barnen får titta på en film. Jag ska passa på att fortsätta fixa lite hemma. Är otroligt sugen på att inreda, sätta upp tavlor och piffa hemma. Typiskt efter julen!

6 Comments

  1. Och här har vi varit på Ikea för 2:a gången på en vecka. Otroligt nog så var det sambon som ville haha!

    Svar: Jag hade tänkt mig solo och med barnen men vi gör ett eller några avsnitt med alla tre också 🙂 Welcome to join ✌??

    1. Ja, men det hade varit askul att joina er! Jag tycker det är lite läskigt att filmas, gjort det på jobbet i syfte att utvecklas som Coach, men jag vill kliva ur min comfort zone!

  2. Igår var vi med ute o åkte, askul och det pirrar i magen,haha! Idag var det för jäkla kallt o blåsigt värre, ish! Var ute en stund innan vi frös röven av oss,haha

  3. Oh effektivt att träna och roa barnen samtidigt. Det är så himla bra med snö när den underhåller barnen 🙂 Hoppas du har lite energi till att fixa hemmet, hoppas på kort när du är klar med att sätta upp tavlorna.

  4. Svar: Ja det blev ju dessvärre det. Alfred var så besviken när den hade försvunnit och sade men mammaaaaaaa detta är ju bara såååå tråkigt *S*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *