Isac Oliver

Vi drar till Legoland

Till landet med Lego

Japp, nu är en resa till Danmark, och mer specifikt Legoland, bokad. Det ska bli roligt, och förhoppningsvis även mysigt. Jag har faktiskt aldrig varit på Legoland, så jag är spänd av förväntan. Eftersom vi åker i sommar lär det vara fullt med folk i parken, men vi ska bo i en supergullig liten stuga, och kan mysa i den efter en lång dag i parken. Vi gjorde det lätt för oss och bokade in oss på kvällsbuffé också. Frukost ingår i vårt boende, så det blir nästan som all inclusive för oss. Lunchen köper vi inne i parken. Barnen har tittat på kartan med de olika attraktionerna och redan tjoat över utbudet. Det ser ut att vara en sjukt stor park. När vi ändå är i Danmark passar vi också på att åka till en av min barndoms pärlor – Lökken.

Detta blir vår resa i sommar. Vi hade planer på en resa till värmen, och Italien, men vi sparar det till kanske nästa år. Nu längtar jag efter sommaren! Men vill inte att det ska gå alltför fort dit ändå, måste njuta av våren först. Maj är min favoritmånad.

 

 

2016 var vi i Finland, och Muminvärlden. En lugn och väldigt mysig park. Denna gång blir det mer fullt ös och vilda attraktioner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge