Foto och Grafisk design

Det här hände hos oss, idag.

Verkligen vår

Nu, nu är det verkligen vår! Jag sitter här vid min dator, som står under trappen i  hallen, och hör fåglarna sjunga och kvittra. Jag har fått fräknar på nosen, och har slutat använda min vinterjacka. Idag var det som mest 18 grader, vilket nästan kan klassas som sommarvärme. Helt otroligt hur det vände från att vara hur kallt som helst i mars, till nästintill sommarvärme i april. Känns så härligt att ha halva våren kvar att njuta av, och därefter hela sommaren.

 

Lördag hos oss

Idag blev det först mys i solen på framsidan efter frukosten. Därefter åkte vi till Jordnära för att köpa mer jord. Vidare till Rusta, där jag hittade fina utemöbler, som jag insåg inte skulle gå in i bilen då vi alla fyra var med. Ska köpa någon form av caféset, alternativt två mindre fotöljer och ett stabilare bord till framsidan. De två stolar samt det brickbord som står där nu tänkte jag istället ha uppe på balkongen. Slutligen åkte vi och handlade på Ica Maxi. Barnen var även inne i leksaksaffären och trånade en stund. Det är Olivers nya favoritaffär. Han rymmer dit om han inte får gå dit.  

När vi kom hem krattade jag löv, barnen lekte ute och vi spelade även boll. Dessutom sådde vi våra olika fröer och lökar, nu när vi äntligen hade nog med jord. En härlig grillning fick avsluta en mycket fin lördag. Det var full aktivitet i rabatterna under förmiddagen, med både humlor och bin. Jag såg också att det kommit upp många fler vitsippor i skogen. Snart kommer de nog upp i vår ena rabatt också. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *