Bröllopet

Vi ♥

Amsterdam 2007. Dagen efter Sensation och två timmars sömn. Trötta!

Lignano 2008. Testar den vattentäta kameran.

Lignano 2008. Glassar i våra solstolar.

Italien 2010. På flygplatsen för att åka hem. Jag är höggravid med Isac.

Jag kan inte fatta att jag ska gifta mig om en vecka! Det är knappt så jag vågar skriva det utan att jinxa det hela – men om en vecka är jag fru! Jag ska gå upp för altargången bredvid min älskade, iförd min vackra brudklänning, sminkad, fixad och förhoppningsvis vacker som en dag! Ja, är man fåfäng så är man…. Vattenfast mascara är helt klart ett måste, det kan mycket väl komma en tår eller två.

One comment

  1. Det måste vara en underbar känsla. Jag ser fram emot och längtar till nästa lördag. Kram Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *