Isac

Jag och Isac

Vad händer här hemma då? Isac babblar och busar, själv dricker jag kaffe. Kom precis hem efter en tur till Ica där det handlades barnmat, middagsmat och en liten chokladbit till kaffet. Mikael vinkade jag av nere i centrum efter mitt besök hos frisören runt lunch. Idag får han njuta av sin svensexa. Jag tror och hoppas att de kommer att ha riktigt kul. Om inte annat så vet jag att min blivande make kommer uppskatta valet av nattklubb. Där får jag ta åt mig äran eftersom jag vet precis vilken nattklubb han älskar att gå till och därför tipsade om det.

Frisören var jag hos idag, ja. Jag valde att ljusa upp utväxten lite extra med tanke på det stundande bröllopet. Jag känner mig väldigt fräsch och fin. Efter frisören tog vi oss en lång tupplur jag och Isac. Eftersom han inte sov något på förmiddagen var han helt slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *