Bröllopet

En ledig måndag är en skön måndag

Skönt att vakna och inte behöva gå till jobbet! Även om jag steg upp vid samma tid som vanligt så är det helt klart en annan känsla. Idag ska det uppemot 25 grader så det blir nog som så att vi hittar på något mysigt hela familjen. Jag hoppas det åtminstone. Om inte annat så blir det nog en tur till Isacs farmor och farfar. Tanken är att gå igenom lite praktiskt inför lördagen.

Det finns just nu en sak som stressar mig något enormt inför den stora dagen och detta tänkte jag försöka fixa till under dagen. Hoppas jag lyckas!

Såhär ser prognosen ut just nu. Den har ändrats flera gånger så hur det verkligen blir får tiden utvisa. Bara det inte är ihållande regn så är jag nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *