Isac Oliver

Vecka sju

Min vecka

Den här veckan har sannerligen bjudit på allt möjligt. En omväxlande vecka. Ett intressant möte på måndagen, Alla hjärtans dag på onsdagen, en wow-upplevelse på torsdagen, glitterfest på jobbet på fredagen, och en lördag i lugnets tecken. Låt mig berätta mer!

 

Skärmfritt

Vi firar inte Alla hjärtans dag i någon större bemärkelse, men det här året valde vi att göra något helt utan kostnad! En helt skärmfri eftermiddag och kväll. Ingen av oss satt vid dator, tv eller mobil. Istället satt vi inne på Olivers rum och lekte alla fyra. Det är något man borde göra oftare. Idag har maken varit iväg på dagen, och jag har verkligen jobbat för att vi ska göra saker som är utanför den digitala världen, jag och barnen. Vi har varit ute och lekt i plusgrader och sol, bakat en tårta och målat tillsammans. Visst har vi utöver det suttit med våra telefoner och plattor emellanåt, men inte i timtals. En bra balans är vad jag strävar efter. Det var så gott väder förut, solen värmde. Vårlängtan deluxe!

 

Magi

På torsdagen upptäckte jag att en person som jag håller kär, en vän, delar min kärlek till en viss sorts musik, och det var en wow-upplevelse vill jag lova! Det känns helt magiskt. 

Igår gjorde jag något ovanligt, nämligen att åka till jobbet i glitterstassen. Vi hade glitterfest på jobbet, och jag hade därför på mig ett sammetsfodral med glitter. Kände mig som tjugo igen. Men jag är snart närmre fyrtio än trettio, så den eran är förbi kan man säga. Snygga kläder blir jag dock aldrig för gammal för. Det jag tänker på här är mer på tiden då jag var ute i svängen. Kan avslutningsvis meddela att jag även ägnat veckan  åt att vänta på ett paket, som fastnat på PostNords terminal i Göteborg. Helt sjukt att ett paket som skickades från leverantören samma dag som jag gjorde beställningen ska ta över en vecka att få hem. I paketet ligger en silverinpackning, som jag hoppas ska nyansera bort gula toner jag fått i mitt blekta hår.

 

 

Såhär som håret såg ut bara några dagar efter frisörbesöket, är tanken att jag ska kunna fixa till med min nyansering.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge