Isac Oliver

Mitt i kalla februari känns det härligt att planera för semestern

Sommartankar i februari

Såhär, i mitten av februari, och med vintern med ett hårt grepp om naturen fortfarande, känns det härligt att planera för sommaren och semestern. Som jag behöver det nu, dessa sista veckor av vinter. Jag behöver tänka på sol och värme, och ha något att se fram emot. Min räddning nu är också att veta att halva februari snart har passerat. Visst kan det vara kallt i mars också, men ljuset! Ljuset är här då.

 

Sicilien

Som jag skrev i mitt förra inlägg hittade vi ett fint hus på Sicilien, och nu ser det sannerligen ut som om att det blir det vi ska boka! Känner mig väldigt förväntansfull, och hoppas att det går i lås. Sicilien är ett av mina drömresemål sedan länge. Isac längtar mest efter att få åka flygplan just nu, och både han och Oliver längtar också efter att få äta glass i Italien. Det jag själv längtar mest efter är en vecka i värme, med massor av sol, bad och god mat. Lite solgaranti också. Jag älskar den svenska sommaren, men den känns väldigt osäker. Om man bara semestrar hemma kan det lika gärna regna varje dag. Det här året vill jag veta att jag får en veckas sol och värme.

 

Danmark

Utöver en eventuell resa till Italien planerar vi också att åka till Nordjylland, och Blokhus närmare bestämt. Jag och min mamma och pappa vill åka och återuppleva alla minnen vi har därifrån. Fårup Sommerland är givet med tanke på barnen, och lägenhetshotellet som ligger i Blokhus har både lekland och äventyrsbad. Tänker mig också kvällspromenader vid stranden, och massor med fina foton på solnedgången. Alltid bra att ha en målbild, eller hur? 

Vad ska du göra i sommar?

 

Sicilien. Foto: Pixabay

2 Comments

 1. Låter som härliga semesterplaner! Jag har aldrig varit i Italien men både Sardinien & Sicilien står på min ” lista” över resmål jag vill besöka.
  Fårup sommarland besökte vi för ca, 6 årsen och gillade!
  För vår del blir det Spanien direkt när skolorna slutat, närmare bestämt Marbella, där vi hyrt ett hus med svärföräldrarna, ska fira svärmors 60- årsdag där . Tycker ochså det är skönt att iaf ha en veckas sol & värme att se fram emot ned tanke på det nyckfulla ,svenska sommarvädret .

  Kramar

  1. Vad skönt att ha en härlig semestervecka att se fram emot ganska tidigt på sommaren! Vad är planerna för den veckan? Mest sol, bad och njuta av varandras sällskap kan jag gissa?

   Vi var på Fårup nästan varje år när jag var liten (de somrar vi spenderade i Danmark). Blir kul att se vad som hänt där sedan dess, en hel del har jag förstått 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge