Foto och Grafisk design

Vårtecken och pollenallergi

Vi har hittat vårtecken!

Vaknade upp till klarblå himmel i morse, och med vetskapen om att jag är ledig. Japp, idag är jag ledig! Jag och Oliver följde Isac till skolan, och väl hemma tog vi en runda i trädgården, och i skogen ovanför. Vi hittade vårtecken! Massor med sådana. 

 

Rådjursbekymret

Apropå rådjursbekymret, har fått tips från flera håll om att köpa blodmjöl. Funderar på att börja med att annat tips jag fått till mig – att vattna med vitlöksvatten. Rådjur gillar nämligen inte vitlök. Vitlök har jag redan hemma.

 

pte en blomma till bordet på framsidan igår. 

 

Pollenallergi

Näsan har runnit hela veckan, och huvudet har givit mig värk då och då. Misstänkte pollenallergi, och såg idag i min app att det är höga halter av ett pollen. Men jag tar det med glädje, för jag är så glad över att våren är här!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge