Foto och Grafisk design

Underbar ledig dag med vänner

Vilken underbar ledig dag det blev igår!

Jag och Oliver hämtade upp Isac från skolan, och vi åkte sedan raka vägen till Lerum. Väl där väntade Jessica och barnen på oss vid stora lekplatsen. Solen gassade, och vi hade med oss fika. Efter en liten stund anslöt sig även Jessicas vän med dotter. 

När vi skildes åt efter ett par timmar, promenerade jag och barnen mot Solkatten. Vi tittade på blommor, plockade upp glimmande stenar och bara hade det mysigt tillsammans. Efter lite strumpshopping inne på Kappahl, tog vi beslutet att köpa oss varsin glass. Årets första utomhusglass! Vi åt den på en bänk på Bagges torg. 

 


 

 

 

När vi kom hem fick Oliver syn på några granntjejer, som var ute och lekte. Han blev eld och lågor, och tjoade att han ville leka med dem. Jag nämnde för honom att han ju kunde cykla dit på sin springcykel och säga hej. Det ville han gärna, han är modig den krabaten. Vips fick han vara med dem och leka 🙂 Det roliga är att de är flera år äldre, men han vill ändå leka med dem. Min Oliver 🙂

Imorse, precis efter att vi ätit frukost, tittade jag ut genom köksfönstret. Sen blev det fart på mig vill jag lova. Isac tyckte det var helfestligt. Ut i morgonrocken, för att skrämma bort två rådjur som stod och trampade i min rabatt! Jösses vad de flög iväg, de hoppade över vårt staket, och var borta på två sekunder. Nu är det verkligen hög prio på att fixa något som gör att de inte är mer i rabatten och stökar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge