Uncategorized

Varför ändra ett vinnande koncept?

Jag och barnen har lämnat pappan hemma och åkt till mormor och morfar! Barnen har fått lördagsgodis, mamman  har fått lördagsgodis. Fast helt olika sorters godis 😉 I mitt fall handlar det om skor och kläder.

Besökte skoaffären här på bygden, och fick sån galen beslutsångest. Provade ett par knöhöga stövlar men blev osäker på hur mycket de skulle bli använda. Provade ett par Gant-sneakers,  men föll inte riktigt för modellen. De var fina att titta på, men blev inte helt övertygad när de satt på. Så det blev ett par vita låga Converse! En klassiker, och till mitt försvar har jag aldrig ägt några vita låga, dock ett antal andra färger… Nåja, de är fina och kommer att användas flitigt!

 

imageSäg hej till lite nytt i garderoben!

One comment

  1. Härligt med lite nytt i garderoben! Behöver verkligen det jag med!

    Svar: a eller hur, hann med lite smått & gott. Klippte ner förra årets vissna blommor också, jag brukar alltid vara sen med detta, så nu fick jag energi. Tänk vad ljuset o solen gör! Härliga vår! Älskar att greja i trädgården!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge