Isac Oliver Uncategorized

Hejdå helgen!

Så var en mysig helg slut. Redan! Den gick alldeles för fort.

Igår tog jag och barnen tåget upp till mormor och morfar. Pappan stannade hemma för att meka med bilen. Eller rättare sagt, om jag inte minns tokigt byttes ett bromsok.

Vi har blivit bortskämda med god mat som vanligt, vi har dessutom kunnat vara ute en hel del. Underbart, solen var framme både igår och idag, och det var helt vindstilla på altanen på baksidan. Jag passade på att ta ett fotbad idag, ett par koppar kaffe till det blev det också. Isac och morfar tog premiäråket med åkgräsklipparen, de tog ett par varv i trädgården för skojs skull. Oliver ville absolut inte åka, han tycker den är lite läskig. Men att titta på när andra åker, det gillar han.

image

Trött Liselotte, allergin slog till idag.

Jag köpte vårskor till Isac också, som han själv gärna ville bära. Efter skoaffären gick vi in på Ica för att handa lite mat, samt in på Lompans Mode för att ta med lite galgar till mig. Därefter åkte vi hem. Efter en stund hemma hos mormor och morfar upptäckte jag att Isacs nya skor inte var med. Först fick jag för mig att jag hade slarvat bort dem någonstans, och då blev jag lite rädd för mig själv. Så disträ kunde jag väl inte gärna varit? Men sen kom vi på att Isac hade ju burit på dem hela tiden. Så jag fick låna morfars bil och åka tillbaka för att se om skorna möjligen kunde ligga kvar på Lompans Mode, alternativt inne på Ica. De var på Ica, tur för oss!

Precis när jag stack iväg för att leta efter skorna, kom pappan för att äta middag med oss. Han hade saknat oss, och vi honom förstås!

Nu blir det kortvecka nästa vecka, och sen blir det hela fyra lediga dagar. Hoppas på okej väder så jag kan greja mer i trädgården!

image

Helg på slätten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge