Foto och Grafisk design Mitt hem Uncategorized

Vad som göms under… torra grenar och löv!

Den här veckan har det varit fint och soligt ett par dagar, och då är det underbart att ha en trädgård att skrota runt i. Vår rabatt på framsidan har sett ut som fasen ända sedan vi flyttade hit, men då var det vinter, och inte något man prioriterar direkt. Men nu har det börjat komma upp ljuvliga små vårblommor, och jag vill inte att de inte ska synas på grund av torra buskar och löv! Dessutom är det ju trevligt om det kommer upp nya gröna växter, och att även de syns istället för det torra och fula!

Till min stora förvåning var det riktigt kul och avkopplande att greja i rabatten! Bra motion och helt underbart att stå i gassande sol. Fick till och med ta av oss jackorna, för solen värmde! Isac ville väldigt gärna hjälpa mig med rabatten, och det fick han såklart. Han hjälpte mig bära de torra grenarna till komposten, sopade och krattade. Han var riktigt engagerad.

Nu ska jag investera i lite ordentliga redskap till trädgården, och fortsätta mitt trädgårdsarbete. Nu till påsken hoppas innerligt att det blir bra väder, då ska jag plantera blommor tror jag!

 

IMG_1625_vår

Dessa fina blommor är vad som föranledde mitt rensa-i-rabatten-ryck!

IMG_1634_vårrabatt

Isac pekar på rabatten som vi tagit oss an idag. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge