Foto och Grafisk design

Vab och vildsvin

Vad sägs om en Maj månad utan Vab? Jag är på, så himla less på Vab nu! I synnerhet Vab efter magsjuka. Måste ändå säga att, trots att jag försöker leva i nuet och njuta av småbarnsåren som aldrig kommer igen, så ser jag fram emot att få slippa alla dessa förskolebaciller!

Igår var det trots allt en rätt mysig dag, åtminstone fram till eftermiddagen när Isac blev extra mycket retsam storebror och gjorde allt för att ge sin lillebror tjuvnyp. Bakom vårt hus ligger en skog, och det finns en väg som leder upp till ett vattentorn. Vädret var riktigt skönt, runt tretton grader, så vi tog en promenad, och busade lite i skogen. Isacs förskolekompis, som bor på samma gata, hade sagt till Isac att det finns vildsvin i skogen. Vet inte om det ligger någon sanning i det eller om hon sa så för att busa, måste kolla upp det!

 

IMG_2326_vitsippa

Ett klassiskt vårtecken, får mig att tänka på valborg. Snart är vi där!

IMG_2390_forrestflower

Hej du fina levande ting bland alla vissna löv.

Apropå skogen, igår kväll stod jag och maken på vår balkong och njöt av frisk och skogsdoftande luft, och pratade lite om vilka möjligheter vi har med vår trädgård på baksidan. Steg ett blir i alla fall att köpa en ordentlig räfsa, har lite gamla löv som måste väck!

2 Comments

  1. Fina bilder!??
    Segt med vab?
    Jag håller Filip hemma denna vecka, det går löss på hans avd och vi ska till fjällen på torsdag, så där sugen på att ta med lössen dit? Kramar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *