Skönhet Uncategorized

Dior love

image

Perfekt, minst sagt.

 

Hello, let®s be shallow for a little while 😉

IgÄr gick jag in pÄ Kicks för att köpa en foundation. Jag kom ut med en foundation, helt kÀr! TÀnk vad lycklig man kan bli av lyxigt smink. Eller nej sÄ kan jag inte skriva, jag menar jag! För jag kan förstÄs inte tala för alla.

Jag har alltid Àlskat Diors smink, och denna foundation som jag köpte igÄr Àr inget undantag. SÀljaren pÄ Kicks sa att det Àr lite begrÀnsat att hitta en perfekt foundation nÀr man Àr sÄ ljus i hyn som jag, jag har den ljusaste nyansen. Vidare sa hon att bÄde LancÎme och Dior har min nyans, och valet föll pÄ Dior. Denna foundation passar mig extra bra, som sitter framför en dator nÀr jag arbetar, den har SPF 35. Den har ocksÄ lÄng hÄllbarhet, vilket jag har mÀrkt. Den sitter fortfarande jÀttebra. Och dryg Àr den ocksÄ, imponerande dryg.

Min kÀrlek till Dior startade faktiskt redan 2008, hÀr har jag till exempel bloggat om Dior. Utöver Dior Àlskar jag Àven MAC, NARS, LancÎme och Face Sthlm. Budgetfavoriterna Àr Nyx och Make up Revolution.

Vilket Àr ditt favoritmÀrke, och har jag missat nÄgon pÀrla?

2 Comments

  1. Mina absoluta favoriter Àr MAC och Clinique!!! Kan inte leva utan MACs foundation och puder dÄ de har fina toner som passar mörkhyade dom mig och cliniques dagkrÀmer och mascaror Àr bara bÀst!!!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *