Oliver Uncategorized

Mina nerver blir nervösa!

Hej måndag! Jag vabbar idag, solen skiner här och tvättmaskinen går.

Tänkte visa två foton, ett på en tokig Oliver och ett på en tokig mammas bil. När jag var yngre, och fortfarande bodde hemma, avskydde jag när min pappa skulle parkera så långt det bara gick från ingången till mataffären eller köpcentrat. Men nu gör jag precis likadant själv! Gillar verkligen inte att parkera mitt i smeten, mina nerver blir extra nerviga av att backa ut med massa bilar och människor i närheten. Äpplet faller inte långt från trädet, sägs det….

Fotot på Oliver är taget igår eftermiddag. Trots magsjuka ville Oliver mer än gärna vara ute, och det resulterade i både sandlådelek och spring i trädgården. Här har den lille tossige lagt sig i backen i vår trädgård, och där låtsades han att han sov. Jag blev orolig över att han hade däckat, men jag när sprang fram till honom slog han upp sina busiga blå och fnittrade. Busunge!

 

image

Busrompa!

image

Här ställde jag mig i lördags. Har inget emot den lilla promenaden till ingången. Hade min man varit med hade han blivit lika sur som jag blev på min far en gång i tiden 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *