Bröllopet

Ute på äventyr

Idag åkte vi och tittade runt i festlokalen igen – det kommer bli så sjukt bra! Både jag och Mikael är eniga om att detta är rätt lokal för oss. Det finns tre stora kylar där vi tror att allt vi ska ha kylt faktiskt går in. Det finns discobelysning och en ljudanläggning med tillhörande mikrofon. Bänkar utomhus ifall vädret blir bra och gästerna vill sitta ute. Flera olika lounge-avdelningar, en stor bardisk och en scen. Runda bord som jag ju nämnt tidigare.

Vi har varit ute på andra äventyr idag också. Ikea ärades med ett besök av oss. Köpte hörnskydd bland annat. Och sedan så fikade vi i restaurangen också. Jag har tro det eller ej aldrig gjort detta innan så det blev en positiv överraskning när jag skulle betala. Ännu gladare blev jag när jag fick reda på att Family-medlemmar får rabatt när de handlar där. För kaffe, diverse olika kakor och bullar samt en köttbulletallrik med potatismos betalade vi endast runt 60 kronor. Det får man ju knappt en kaffe och bulle för på ett vanligt café.
Just det – alkoholen är beställd nu också. Jag längtar så jag spricker efter denna magiska dag!

One comment

  1. Kan tro att du längtar!
    Inte länge kvar nu…SÅ SPÄNNANDE!
    Blir ni många ellr hur kör ni?
    hoppas ni har en fantastisk långhelg!Massa kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge