Isac

Sköna sommar

Idag är det riktig sommarvärme. Jag och Isac njuter till max. Mikael är iväg och hjälper till med en flytt, men det går ingen nöd på mig och Isac. Vi hade Louise&Alvin här på lunchsällskap och sedan satte vi oss med en kaffe på en filt nedanför Aludden. Dagen till ära gjorde jag en lasagne och den fick godkänt. Vilken tur! Skämt åsido, jag kan allt laga god mat. Men det är klart att man vill att den mat man lagar ska smaka bra även för den man bjuder maten på.

Min älskade lille glader!

Mor och son.

Den här dagen har varit så underbar! Två söta och glada små killar satt bredvid varandra när vi åt och babblade dadada, precis som om de förde ett samtal. Isac har varit på ett strålande humör hela dagen. Han var så söt förut när det var dags för en förmiddagsvila. Han är ju lite envis och vill inte alltid sova så jag satte helt enkelt ner honom i Stokke-stolen och tänkte att jag väntar ut honom lite till. Jag satte igång med min lasagne och såg i ögonvrån hur han satt och nickade till. När jag tog upp honom somnade han på direkten. Ner i spjälsängen och där sov han gott ganska länge.

Nu är det dags att se om Isac inte vill sova lite. Verkar inte så när jag tittar på honom i full färd mot en spännande sladd dock!

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge