Bröllopet

Bra dag

Jag är glad för jag hittade den här till min brudklänning på Ikea! Passar på att köpa den när vi ändå ska dit och plocka på oss lite hörnskydd och annat barnvänligt inne på det stora varuhuset.

Just nu sitter jag med mina brudskor på mig, projekt minimera skostav på den stora dagen har just inletts. Idag har hjärnan min gått på högvarv. Jag och Isac tog en tur bort till systemet för att kolla lite priser förut. Jag har nu kommit fram till att det förmodligen inte lönar sig sådär jättemycket för oss att åka till Tyskland och handla. Fast det beror lite på hur mycket som kommer att gå åt. Det är svårt det där. Hittade en hemsida som berättade för mig att man får räkna med att det går två glas vin under middagen och sedan ett glas per timme och person. Men alla kommer ju inte att dricka vin under hela kvällen, det kommer att serveras öl och cider också. Några kommer dessutom att köra bil och några är gravida. Om det är någon som hållit fest/bröllop och känner sig manad att dela med sig av information kring hur mycket som gick åt – gör gärna det. Då blir jag glad.
Ikväll är Mikael och firar med sina klasskamrater att de gjort färdigt sina examensarbeten och följaktligen tar examen i dagarna. Fick också ett sms förut som berättade för mig att en vän idag blev tvåbarnsmor. Grattis Jessica!

7 Comments

  1. det ska bli så spännande att få ta del av eran dag sen! tittade lite på fyra bröllop igår och då tänkte jag faktiskt på dig:) och blir själv sugen på att gifta mig! 🙂

  2. Det där med att beräkna dryck var väldigt svårt. Goda vänner till mina föräldrar skulle på semester till Tyskland, så dom tog hem vin åt oss som vi skulle ha till middagen (detta gick nästan helt åt, enbart nån flaska kvar). Sedan köpte vi öl från tyskland också, resterande cider, champagne, vin, avec m.m. köptes på systembolaget. Handlar man det nära bröllopet så får man lämna tillbaka det som inte blir uppdrucket och pengarna tillbaka vilket var bra för oss, för vi hade åt helskotta för mycket dricka =P O då var det ändå många som drack. Men folk dricker lagom och blir inte jättefulla utan man dricker för att det är gott och trevligt. Hur många blir ni på erat bröllop?? Kan se om ja kan räkna ut lite i stora drag vad vi hade och vad som blev över =) Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge