Okategoriserade

Ursäkta tystnaden, jag har varit i Canada!

Hej, och hejdå Canada!

Ja, precis som rubriken lyder – jag har varit i Canada. I Toronto närmare bestämt. Jag berättade inte om detta innan, men jag vann faktiskt en tävling (knep en av ledarplatserna), och fick åka till Canada med jobbet och en av våra partners. I fyra dagar kramade vi ur det vi hann ur Toronto och Niagara. Helt magiskt! Jag kommer att berätta massor om vad jag upplevt, men får dela upp det lite, hade blivit ett milslångt inlägg annars. Bockade av en hel del punkter som fanns på min Bucketlist, och säkert även på många andras. Eller vad sägs om Niagarafallen, och helikoptertur? Black friday i Canada var en upplevelse också, och vi var även uppe i CN Tower. Såklart var vi även på NHL-Hockey i den stora arenan som låg två minuter från hotellet.  

 

Saknar min resväska

Hade även lite otur. Igår kom min resväska inte med planet till Sverige, vilket mest troligt beror på att planet från Toronto var försenat. Det fanns ingen personal när vi landade som hade kompetens att öppna dörren (ja, det är sant!). Vi flög i en relativt ny flygplansmodell. Jösses vad vi sprang av planet. Nästa plan avgick från en annan terminal, så det var ingen liten sträcka vi sprang! Även resan till Canada var mycket spännande, med förseningar, och en Liselotte som blev grillad av säkerhetspersonalen på flygplatsen i Canada. De trodde inte det var jag på passet då mina ögonbryn inte hade något smink kvar efter en hel dag på resande fot 😉

 

Jet lag deluxe

Nu är jag här hemma, i väntan på resväskan, och fortfarande sliten av jet lag och att ha rest. Somnade sittandes i soffan sex igår kväll. Helt galet, jag märkte inte ens att jag somnade, så trött var jag. Vaknade efter en halvtimme, i upprätt position och med min telefon i handen! Sen vaknade jag även runt tio igår kväll, klarvaken. Vände och vred på mig till tolv någonstans, då jag somnade om igen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge