Barnkläder

Shopping i Toronto

Black friday i Toronto

Jag måste berätta om shoppingen i Toronto! Vi hade ju turen att befinna oss i Canada under Black friday, som visade sig vara typ Black weekend. Sent på fredag eftermiddag hade vi en lucka i schemat innan det var dags att äta middag. Jag och några till bestämde oss då för att gå till ett närliggande köpcentrum och spana. Jag säger bara – oh my! Jäklar i min låda vad mycket folk! Varmt som tusan, helt galna reor och köer överallt. Jag blev dessutom helt snurrig av jet lag. Men envis som jag är så gav jag mig den på att shoppa. Hann fyra affärer på en timme. Nästan alla affärer hade 50 % i hela affären, några andra hade allt mellan 21 och 50 %. Apple store hade 25 %, och det var lång kö in. Jag kom inte tomhänt ur dessa fyra affärer. Köpte finfina kläder. Är nöjd över en tröja jag hittade till maken, en Super Mario- tröja! Till mig själv hittade jag en del glittriga kläder. Även barnen shoppade jag till såklart.

Dagen efter hade vi hela förmiddagen och halva eftermiddagen helt till eget förfogande också. Vi beslöt oss då för att gå tillbaka till köpcentret vi besökt kvällen idag, och då var det mycket lugnare tempo. Och rea i nästan alla butiker fortfarande. Blev köpt lite julklappar, och lite mer kläder till mig. Fastande för detta märke, Abercrombie & Fitch

 

Nu känns det lite tomt

Hade fyra helt fantastiska dagar i Toronto, och nu känns det nästan lite tomt. Det var fyra dagar fullmatade med upplevelser, socialiserande, mat och dryck, och nu är man hemma i det gråa igen. Men kan inte vara nog tacksam över att jag fick möjligheten att åka med på en sådan resa, med så många fina kollegor och nästan-kollegor. Tacksam också över min man, som såg det som helt självklart att jag skulle åka, trots att vi har två barn därhemma. 

 

 

Bussen längst ner till höger köpte jag i souverniraffären som fanns i anslutning till stället där vi åkte Helikopter.

 

Ser du Canada-gässen i taket uppe till vänster? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *