Okategoriserade

Ny favoritlåt och gråtfilm

En gråtfilm

Igår när kidsen hade somnat, och mannen spelade datorspel, passade jag på att se en film som bara jag ville se. En drama. Här hemma är jag ensam om att vilja kolla på den typen av filmer kan man väl säga 😉 Det visade sig vara en väldigt fin och tänkvärd film. Flera gånger blev jag helt gråtfärdig, och mot slutet rann tårarna nedför kinderna. En sak är säker, man vet aldrig i vilken riktning livet ska ta. Många gånger blir det okej ändå, även om det inte blev som man hade önskat. Livet är dessutom hemskt svårt ibland! Relationerna med människorna i vår närhet är viktiga. Och att ha någon som lyssnar. Filmen jag såg heter Our souls at night.  En annan gråtfilm jag sett om flera gånger är Losing Isiah. Har du sett någon riktig gråtfilm nyligen?

 

Jag gillar Johnny Cash

Jag fastnade dessutom för den sista låten i filmen, låten nedan. Innan jag hade kollat upp vad den hette, och vilka som sjöng, så tyckte jag mig höra en bekant röst. Och visst var det Johnny Cash som var en av dem. 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge