Uncategorized

Upprörd, lättad och glad

Upprörd

Idag åkte jag hemåt lite tidigare än jag brukar, och hämtade barnen. Oftast är jag den som lämnar bara, så det är lite extra mysigt att hämta någon gång ibland. Vi promenerade hem, och Isac berättade om något som hade hänt på fritids idag, som både gav mig ont i magen samt gjorde mig arg. Isac var inte inblandad, vilket såklart var en lättnad, men jag blir fortfarande upprörd när jag tänker på det. Något som kanske varit menat som ett skämt, men som absolut inte tas emot som ett sådant. Jag har funderat mycket på vad som driver barn att göra vissa saker. En sak är säker, och det är att det aldrig är okej att kränka eller mobba ett annat barn. Jag arbetar stenhårt med att lära mina barn sunda värderingar, och att alla barn förtjänar ett fint bemötande.

 

Lättad

Igår var jag på ett inbokat besök hos läkaren för att göra en hälsokontroll. Jag var lite nervös innan måste jag erkänna, vet inte varför! Men det gick superbra, och det förstod jag att det skulle göra precis när jag kom innanför dörrarna i min läkares mottagningsrum. Vilken grym läkare. Blodtrycket var bra, och så även hjärtslag och andning. Det blev massor med prov tagna också, vilka jag får svar nästa vecka. Gick därifrån med en känsla av lättnad. 

 

Glad

När jag väl kom till jobbet under gårdagen, efter ett par dagar borta samt läkarbesöket, blev jag både rörd och glad. Mina medarbetare hade ordnat mig en liten skattjakt, och skatten var en liten fin påse godis med en ännu finare text. Då känner jag verkligen att jag gör ett bra jobb som teamledare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *